Opći uvjeti

Pravne odredbe

Svi artikli navedeni na našoj Internet stranici namjenjeni prodaji nisu namjenjeni prodaji kao orginalni rezervni dijelovi već kao zamjenski.

Želimo da se prilikom posjeta našoj Internet stranici osjećate sigurno i dobro. Zaštita Vaše privatnosti za nas ima veliko značenje, jer smatramo kako zaštita osobnih podataka predstavlja obilježje kvalitete za kupce. Nastavno navedene odredbe o zaštiti osobnih podataka namijenjene su obavještavanju o prikupljanju, korištenju i prosljeđivanju osobnih podataka.

Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka PSC FERENČAK  d.o.o., Nikole Tesle 12 Križevci te služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke.

PSC FERENČAK d.o.o.  se obvezuje primjenjivati sve razumne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Korisnika usluga i sprječavanje eventualnih zlouporaba.

PSC FERENČAK d.o.o.  ulaže napore u održavanju informacija na ovim stranicama ažurnim i točnim. Međutim, zbog dinamičnosti tržišta moguće su u manjem broju slučajeva odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama.

PSC FERENČAK d.o.o. se obvezuje u svakom takvom slučaju razmotriti specifičnu situaciju te ponuditi kupcu alternativno riješenje.

Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno dostupni. Ukoliko trebate detaljnije informacije kontaktirajte nas e-mailom ili telefonom.

U slučaju da naručenog artikla nema na skladištu, djelatnici prodaje PSC FERENČAK d.o.o. će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku, te Vam ponuditi opciju čekanja dolaska artikla ili zamjenu za drugi odgovarajući artikl.

PSC FERENČAK d.o.o.  zadržava pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.

Registracijom na ovim Web stranicama potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate Uvjete korištenja usluge Web trgovine PSC FERENČAK d.o.o.

Reklamacija i povrat robe:

čl. 57.
Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda.
Te obrazac za jednostrani raskid ugovora na ovom linku.
Potrošač je dužan snositi troškove vraćanja robe u slučaju da iskoristi svoje pravo na jednostrani raskid ugovora iz čl. 72.


Jamstvo privatnosti

Tvrtka PSC FERENČAK d.o.o. obavezuje se čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših kupaca, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, NN103-2003-06-26.
Osobni podaci kupaca pohranjeni u informacijskom sustavu PSC FERENČAK d.o.o.  čuvaju se na sigurnom poslužitelju i dostupni su samo djelatnicima PSC FERENČAK d.o.o. kojima su ti podaci nužni za pružanje kvalitetne usluge našim kupcima. Uporaba podataka ograničena je na komunikaciju s kupcima u svrhu obavljanja prodajnih transakcija, te obavješćivanje korisnika o novostima i pogodnostima koje su im dostupne putem Web trgovine.

PSC FERENČAK d.o.o.  jamči da osobni podaci korisnika Web trgovine neće nikada biti dani na uvid i uporabu trećoj strani, bez prethodne izričite privole korisnika. Od ovoga se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.

Registracijom potvrđujete točnost i potpunost u obrascu navedenih podataka te dajete izričitu suglasnost da PSC FERENČAK d.o.o. može, sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, obrađivati osobne podatke naznačene u obrascu za potrebe vlastitih evidencija i pružanja usluga obavješćivanja o novim proizvodima i uslugama.