Novosti

 
08.08.2019 A&A

Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja OIE tvrtke PSC FERENČAK d.o.o.

Poduzeće PSC Ferenčak d.o.o. prijavilo se na Poziv „Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u uslužnom sektoru (turizam, trgovina)“ s projektom "Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja OIE tvrtke PSC FERENČAK d.o.o.". Projekt je zadovoljio sve postavljene uvijete te su poduzeću PSC Ferenčak d.o.o. odobrena bespovratna sredstva u iznosu od 427.470,00 kn.

Pregledaj
28.06.2019 A&A

Prezentacija INO malčera i Agromehanika atomizera u Kutjevu

Hvala svim posjetiteljima što su nam se 28. lipnja 2019. pridružili na prezentaciji malčera INO i atomizera Agromehanika.

Pregledaj
17.06.2019

Otvorena nova Poslovnica PSC Ferenčak u Kutjevu

Službeno je otvorena PSC Ferenčak d.o.o. poslovnica u Kutjevu, Zagrebačka ulica 44a. U ponudi imamo rezervne dijelove za poljoprivredne strojeve i traktore, alat, ulja i maziva, foliju, mrežu, špagu za baliranje i još mnogo toga.
Kontakt broj: 034/550-902
E-mail: dario.mikic@psc-ferencak.hr
 
Pregledaj
17.05.2018

Dan otvorenih vrata Vrtnog centra PSC Ferenčak

Pozivamo Vas na Dan otvorenih vrata Vrtnog centra PSC Ferenčak u Nikole Tesle 14 u Križevcima!
Naše stručno osoblje će predstaviti asortiman kosilica, timera, vrtnih traktora i kopačica, a svi zainteresirani će ih moći i isprobati. Naravno, pripremili smo popuste i akcijske cijene na kosilice, trimere, kopačice, vrtne traktore, PVC tegle za cvijeće, vrtni namještaj i zaštitnu opremu. Iz ponude izdvajamo uslugu servisa u sklopu Vrtnog centra u kojem će Vam naši stručni serviseri rado pomoći otkloniti kvarove na kosilicama, trimerima i ostalim strojevima za uređenje vrta i dvorišta.
Veselimo se zajedničkom druženju!

Pregledaj
02.10.2017

Vrtni program

Dana, 2. listopada 2017. godine otvoren je PSC Ferenčak - Vrtni centar u kompleksu trgovina na adresi Nikole Tesle 12 u Križevcima.

U novootvorenoj poslovnici nudimo široki asortiman trimera, freza, kosilica, motornih pila i opreme za vrt i šumu.

Osim toga, u sklopu trgovine je i servis motornih pila, trimera i kosilica, a nudimo i čuvanje spomenutih strojeva tijekom zimskih mjeseci uz servis istih - HOTEL ZA KOSILICE.

Pregledaj
26.08.2017

Sajam u Radgoni

Od 26.-31. kolovoza 2017. godine izlažemo na sajmu u Gornjoj Radgoni (Republika Slovenija).

Donosimo nekoliko fotografija sa sajma...

Pregledaj